Carcassonne uitbreiding : Het circus

 

Uitbreiding op het populaire legspel Carcassonne.
 
Het circus reist rond in de omgeving van Carcassonne en overal waar het zijn tent opzet, stromen meeples toe. J
e probeert je meeples in de buurt van de circustent te zetten om extra punten te verdienen, afhankelijk van een gedekt dierfiche onder de tent.
Verder kun je je meeples nu ook als artiest inzetten en daar bij een speciale puntentellingen 5 punten per stuk mee verdienen. Circusdirecteuren zijn gewone meeples, maar krijgen extra punten als ze hun werk in de directe omgeving van het circus of artiesten doen. 
 
In combinatie met het basisspel is deze uitbreiding met ten hoogste 5 spelers te spelen, maar met Kathedralen & Herbergen kan er nog een speler meedoen.
 
Speelduur : 45 minuten
Leeftijd : vanaf 7 jaar
Spelers : 2 tot 5
 
OPGELET : we adviseren deze uitbreiding alleen met het nieuwste basisspel van Carcassonne uit 2016 te combineren voor de beste speelervaring, maar Het Circus is ook nog te spelen met het oude basisspel en de uitbreidingen.
De tegels hebben een nieuwe stijl tekeningen, maar de achterkanten zijn gelijk gebleven.

 

Merk: 999 Games

Code: 999-CAR36

Leeftijd: >8 jaar

Status: Niet meer beschikbaar

Prijs: 14,99 [incl. BTW]

14,99 incl. BTW [Niet meer beschikbaar]Voeg toe aan wenslijstje

Niet langer leverbaar


Terug naar overzicht

999-CAR36 Carcassonne uitbreiding : Het circus van 999 Games
Carcassonne uitbreiding : Het circus van 999 Games Carcassonne uitbreiding : Het circus van 999 Games Carcassonne uitbreiding : Het circus van 999 Games Carcassonne uitbreiding : Het circus van 999 Games Carcassonne uitbreiding : Het circus van 999 Games


betaalmogelijkheden