Einstein voor kids

 

In Einstein voor kids ga je knutselen met de wetenschap en ineens begrijp je hoe dingen werken en in elkaar zitten.
Voor de tientallen natuurkundige proefjes die je thuis of op school kunt doen, heb je behalve gewone huis-, tuin- en keukenspullen maar weinig nodig.
Laat maar eens zien dat warme lucht uitzet of dat koude lucht krimpt. Maak een luchtballon van een theezakje of schrijf je vriendje een geheime boodschap. Een beetje melk is alles wat je nodig hebt…

Als beginnende Einstein kun je aan de slag gaan met papier, ballonnen, eieren, kaarsen, plastic flessen, water, plakband, de zwaartekracht en nog veel meer.
En het allerleukste is dat jij je ouders, grootouders en leerkrachten met de proefjes uit dit boek de basisbegrippen van natuurkunde kunt uitleggen. Veel plezier!

 

Merk: Forte

Code: LAN4699

Leeftijd: >6 jaar

Status: Niet meer beschikbaar

Prijs: 12,95 [incl. BTW]

12,95 incl. BTW [Niet meer beschikbaar]Voeg toe aan wenslijstje

Niet langer leverbaar


cocodrilo Verzending vanaf 2,99 €.
cocodrilo Gratis verzending vanaf 60 € binnen België, 70 € naar Nederland.
cocodrilo Gratis cadeauverpakking

cocodrilo Alle speelgoed is getest en goedgekeurd door het cocodrilo team.
cocodrilo Vragen over dit product ? Neem contact op via de chat
Terug naar overzicht

LAN4699 Einstein voor kids van Forte


Speelgoedwinkel cocodrilo

Cocodrilo is een online speelgoedwinkel en biedt U een ruim assortiment origineel en educatief speelgoed aan, voor kinderen van 0 tot 106 jaar. Je vindt in ons assortiment zowel houten speelgoed als baby speelgoed, originele spelletjes, knutselmateriaal en knutselgerief, circusmateriaal, buitenspeelgoed, ...
Hét hoofdmerk van onze speelgoedwinkel is Djeco. Djeco staat gekend om zijn creatief speelgoed, knutseldozen en knutselmateriaal, Arty Toys, educatief speelgoed, poppenhuizen, bordspellen en kaartspellen en zijn spelletjes voor klein en groot. En dit alles niet te vergeten aan zéér betaalbare prijzen.
Onze hoofdmerken : Djeco - Janod - Lilliputiens - SmartGames - Haba - Buitenspeel - Hape - 999 Games - Circus Jojo - Goki - Monchhichi ...
Koop jouw speelgoed online in onze webshop, laat het thuis bezorgen via BPost of in een BPost afhaalpunt of haal je speelgoed af in ons afhaalpunt te Hooglede.

betaalmogelijkheden