Buitenspeeldag met -15% korting

Vandaag tot en met zondag 28/04 ontvang je -15% * op alles uit de categorieën buiten spelen, circusmateriaal, op ontdekking, in de tuin, in de zandbak, vliegeren, op wieltjes, waterplezier en ballen.

Gebruik in uw winkelmandje de actiecode BUITENSPEELDAG19 en de kortingen worden automatisch verrekend !

* deze actie is enkel geldig op voorradige artikelen, niet geldig op de merken Exit en Ballon en niet cumuleerbaar met andere kortingen of de aankoop van cadeaubonnen of boeken.


Earlyrider Lite Natural

 

De compromisloze combinatie van hip design, topkwaliteit, ergonomie en veiligheid voor het kind resulteert in een prachtige, extra-lichte houten loopfiets.

 

Van het ingebrande vlammendesign tot het geborduurde kunst-lederen zadeltje en retro style brede spaakwielen, het is allemaal standaard voorzien.

 

Het principe is gebaseerd op eeuwenoude technieken, maar aangepast aan de kwaliteitseisen van vandaag. De fiets zonder pedalen laat zelfs de allerkleinsten
toe snel te gaan zitten en zich vooruit te duwen. 

 

Het gepatenteerde stuurpinsysteem kan, indien gewenst, zo ingesteld worden dat het stuurtje beperkt kan draaien, zodat het niet plots zou omslaan bij een verkeerde beweging. Maar al snel leert het kindje zich in evenwicht houden, en de voetjes iets langer van de grond te heffen. Daarbij worden bochten scherper en bewegingen vloeiender. Het zelfvertrouwen groeit, en zonder het te weten zet hij of zij hier de belangrijkste stappen naar de latere echte fiets. 

 

De overstap kan later direct gebeuren, zonder beroep te moeten doen op zijwieltjes. Integendeel, hiermee zou je al het opgebouwde vertrouwen weer doen verdwijnen door een vals stabiliteitsgevoel te geven.

 

Leeftijd : 1,5 tot 3,5 jaar
Zithoogte : 30 tot 38,5cm
Gewicht : 3,25kg
Alu-velgen, gelagerde spaakwielen en geruisloze lagers.
Ergonomische kunststof handgrepen.
Uiterst sterk en robuust gebouwd (met stoom gebogen houtlagen).

 

OPMERKING : cadeauverpakking NIET mogelijk.

 

 

Merk: Earlyrider

Code: O-ERLN

Leeftijd: >18 maanden

Status: Niet meer beschikbaar

Prijs: 144,95 [incl. BTW]

144,95 incl. BTW [Niet meer beschikbaar]Voeg toe aan wenslijstje

Niet langer leverbaar


cocodrilo Gratis levering binnen België en Nederland.
cocodrilo Gratis cadeauverpakking

cocodrilo Alle speelgoed is getest en goedgekeurd door het cocodrilo team.
cocodrilo Vragen over dit product ? Neem contact op via de chat
Terug naar overzicht

O-ERLN Earlyrider Lite Natural van Earlyrider
Earlyrider Lite Natural van Earlyrider Earlyrider Lite Natural van Earlyrider Earlyrider Lite Natural van Earlyrider Earlyrider Lite Natural van Earlyrider


Onze hoofdmerken

betaalmogelijkheden