Hoeveel verzendkosten moet ik betalen ?

LAND AAN HUIS IN BPOST AFHAALPUNT LOOPTIJD
België* € 7 + € 1* € 5 + € 1* 1 dag
Nederland € 9 + € 1* € 7 + € 1* 2 dagen
Luxemburg € 9 + € 1* € 7 + € 1* 2 dagen
Duitsland € 16 / 3-5 dagen
Frankrijk € 15 / 2 dagen
Groot-Brittannië € 20 / 3-5 dagen


*Bpost rekent van 24/11/2023 t.e.m. 24/12/2023 €1 extra aan per pakket.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd ?

Door de drukte tijdens de eindejaarsperiode kan je bestelling iets langer onderweg zijn.

Tijdens de uitverkoop worden bestellingen verstuurd op de eerstkomende maandag of donderdag na uw bestelling. (niet op feest- of brugdagen)

Met bestemming België : U ontvangt de artikelen normaal gezien de volgende werkdag. U ontvangt een email wanneer uw bestelling is opgehaald door de koerierdienst.

Met bestemming Nederland en Luxemburg : U ontvangt de artikelen normaal gezien 2 werkdagen later. U ontvangt een email wanneer uw bestelling is opgehaald door de koerierdienst.

Voor alle andere landen : raadpleeg hierboven de looptijden van uw pakket.

Cocodrilo.be kan niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer pakketten te laat geleverd worden omwille van vertraging en/of stakingsacties bij de koerierdienst.

 

Hoe worden de bestellingen geleverd ?

Alle pakketten worden verstuurd via Bpost.
Wanneer u niet thuis bent voor een levering van Bpost, dan wordt het pakket automatisch geleverd in de dichtstbijzijnde postkantoor/afhaalpunt, waar het 14 kalenderdagen blijft liggen voor afhaling.
U wordt door Bpost op de hoogte gebracht van de naam en de openingsuren van het postkantoor/afhaalpunt.
Kiest u tijdens het bestellen voor levering in een afhaalpunt of pakjesautomaat van Bpost, dan hebt u respectievelijk 14 en 5 werkdagen tijd om het daar af te halen.

 

ALGEMENE TIPS VOOR EEN VLOTTE LEVERING :


* kies een leveringsadres waar zeker iemand aanwezig is, bv uw werkadres, bij de buren, bij oma en opa....
* kies voor goedkopere levering in een Bpost afhaalpunt of pakjesautomaat (zie "Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?")


Indien een bestelling terugkeert naar Cocodrilo.be omwille van een foutief adres, gebeurt een nieuwe verzending steeds op kosten van de klant (15€ voor verzend- en administratiekosten).
Indien een niet afgeleverde en dus ongeopende bestelling terugkeert naar Cocodrilo.be en nadien geannuleerd wordt, wordt het volledige bedrag exclusief verzendingskosten (15€ voor verzend- en administratiekosten), ongeacht het bedrag van de bestelling, teruggestort naar uw rekening.
 

 

 

Leveringen

Bij cocodrilo worden pakketten snel afgeleverd, meestal de volgende werkdag al !

betaalmogelijkheden