Hoeveel verzendkosten moet ik betalen ?

LAND AAN HUIS IN BPOST AFHAALPUNT GRATIS VANAF LOOPTIJD
België* € 5,99 € 4,50 € 75 1 dag
Nederland € 6,49 € 5,49 € 75 2 dagen
Luxemburg € 6,49 / € 75 2 dagen
Duitsland € 8 / € 100 3-5 dagen
Frankrijk € 10 € 10 € 100 2 dagen
Groot-Brittannië € 11 / € 100 3-5 dagen

*Zaterdaglevering (enkel België) : 2 euro extra, ongeacht de grootte van de bestelling.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd ?

Door de drukte tijdens de eindejaarsperiode kan je bestelling iets langer onderweg zijn.

Met bestemming België : bestellingen vóór 16u (op woensdag vóór 12u), op werkdagen en online betaald, worden nog dezelfde dag verstuurd via Bpost. U ontvangt de artikelen dan normaal gezien de volgende werkdag. Bestellingen die ná 16u (op woensdag ná 12u) geplaatst worden, zullen pas de volgende werkdag verstuurd worden via Bpost.
Bij betaling via overschrijving worden de artikelen verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen. U ontvangt de artikelen dan normaal gezien de volgende werkdag. U ontvangt een email wanneer uw bestelling is opgehaald door de koerierdienst.

Met bestemming Nederland en Luxemburg : bestellingen vóór 16u (op woensdag vóór 12u), op werkdagen en online betaald, worden nog dezelfde dag verstuurd via Bpost. U ontvangt de artikelen dan normaal gezien 2 werkdagen later. Bestellingen die ná 16u (op woensdag ná 12u) geplaatst worden, zullen pas de volgende werkdag verstuurd worden via Bpost.
Bij betaling via internationale giro worden de artikelen verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen. U ontvangt de artikelen dan normaal gezien 2 werkdagen later. U ontvangt een email wanneer uw bestelling is opgehaald door de koerierdienst.

Voor alle andere landen : raadpleeg hierboven de looptijden van uw pakket. Cocodrilo.be kan niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer pakketten te laat geleverd worden omwille van vertraging en/of stakingsacties bij de koerierdienst.

 

Hoe worden de bestellingen geleverd ?

Alle pakketten worden verstuurd via Bpost.
Wanneer u niet thuis bent voor een levering van Bpost, dan wordt het pakket automatisch geleverd in de dichtstbijzijnde postkantoor/afhaalpunt, waar het 14 kalenderdagen blijft liggen voor afhaling.
U wordt door Bpost op de hoogte gebracht van de naam en de openingsuren van het postkantoor/afhaalpunt.
Kiest u tijdens het bestellen voor levering in een afhaalpunt of pakjesautomaat van Bpost, dan hebt u respectievelijk 14 en 5 werkdagen tijd om het daar af te halen.

OPMERKING : gratis levering in Hooglede/Gits

ALGEMENE TIPS VOOR EEN VLOTTE LEVERING :


* kies een specifieke leveringsdatum of een leveringsadres waar zeker iemand aanwezig is, bv uw werkadres, bij de buren, bij oma en opa....
* kies voor goedkopere levering in een Bpost afhaalpunt of pakjesautomaat (zie "Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?")


Indien een bestelling terugkeert naar Cocodrilo.be omwille van een foutief adres, gebeurt een nieuwe verzending steeds op kosten van de klant (15€ voor verzend- en administratiekosten).
Indien een niet afgeleverde en dus ongeopende bestelling terugkeert naar Cocodrilo.be en nadien geannuleerd wordt, wordt het volledige bedrag exclusief verzendingskosten (15€ voor verzend- en administratiekosten), ongeacht het bedrag van de bestelling, teruggestort naar uw rekening.
 

 

 

Leveringen

Bij cocodrilo worden pakketten snel afgeleverd, meestal de volgende werkdag al !

betaalmogelijkheden