Blog 2 : KullerbŁ : ťťn speelsysteem, duizend speelmogelijkheden

Door Renée | September 14, 2018

Kullerbü is een flexibel uitbreidbaar HABA-speelsysteem, dat bestaat uit kleurrijke knikkerbanen en speelbanen voor Kullerbü-voertuigen.

Enerzijds zijn er dus de Kullerbü – knikkerbanen, waar de grote houten knikkers de hoofdrol spelen : veel spannende effecten en grote snelheden.

kullerbu van Haba kopen

Anderzijds heb je de Kullerbü – speelbanen, waarop zowel met de houten knikkers als de Kullerbü-voertuigen kan gespeeld worden.
De speelbanen zorgen voor nieuw, grenzeloos rijplezier: hier scheuren de kleurrijke knikkercabrio's en andere KullerbŁ - voertuigen met gierende banden voorbij. De Kullerbü-knikkers kunnen nu niet alleen rollen, maar ook 'instappen' en zich door de kinderen langs de baan laten duwen.

kullerbu van Haba kopen


Door hun grote delen, die niet ingeslikt kunnen worden (Ø knikker 4,6 cm), bieden ze ook kinderen vanaf 2 jaar al veilig speelplezier! Ook oudere kinderen vinden Kullerbü interessant en spannend, omdat hier meer aandacht naar het bouwen gaat.
Het speciale kliksysteem zorgt voor een makkelijke opbouw van de Kullerbü-banen en doordat je met hoogtes en baanvormen kan variëren, wordt de creativiteit gestimuleerd.
Insteken, klikken, klaar – gemakkelijker kan een speelwereld nauwelijks opgebouwd worden.
Het doordachte systeem met verbindingsstukken zorgt voor een optimale stabiliteit, zowel onderaan als in de hoogte.
De Kullerbü-banen zijn niet zo gauw aan het wankelen te brengen, ook niet als de kleine knikkerbaan-bouwmeesters er in het vuur van het spel onopzettelijk even tegen duwen. Aan de onderkant van de hellingen, rechte baanstukken en bochten is een gat, waarin de pennen van de verbindingsstukken perfect passen.

kullerbu van Haba kopen


Het Kullerbü-speelsysteem is kleurrijk en veelzijdig : ook de combinatiemogelijkheden ervan zijn divers: de Kullerbü-banen kunnen flexibel met elkaar verbonden worden. 
Elke Kullerbü-verpakking toont een opbouwvoorbeeld voor de desbetreffende Kullerbü-baan, maar dat is slechts 1 van de talloze mogelijkheden om de baan op te bouwen.
De kinderen beslissen zelf welke baan de bontgekleurde knikkers ditmaal afleggen.

Ideetjes opgedaan?


Hou dan onze blog in de gaten : elke 2 weken een nieuwe post met tips, ervaringen, weetjes en uitleg.
Of schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.
betaalmogelijkheden