Yogame : Zoo

 

Yogame : een leuk spel om yoga te leren kennen, door dieren te imiteren.

Doel van het spel : jij en je vrienden zijn op bezoek in de zoo en hebben medelijden met de dieren die opgesloten zitten in hun kooien.
Er wordt beslist ze te bevrijden, maar dat kan alleen door de yogahoudingen aan te nemen, in overeenstemming met elk te bevrijden dier.

Bestaat uit 1 album met 18 yogahoudingen, 18 dieren - opdrachtkaartjes, 1 gong met stokje en een boekje met uitleg hoe je elke houding moet uitvoeren.

Afmetingen opdrachttkaartje : 7,5 x 7,5cm
Afmetingen album : 21 x 22cm
Afmetingen boekje : 16 x 16cm

Voor 2 tot 6 spelers van 5 tot 10 jaar.

 

Merk: Janod

Code: J02843

Leeftijd: 5 - 10 jaar

Afmetingen: 23 x 5 x 23cm

Status: Niet meer beschikbaar

Prijs: 21,95 [incl. BTW]

21,95 incl. BTW [Niet meer beschikbaar]Voeg toe aan wenslijstje

Niet langer leverbaar


cocodrilo Verzending vanaf 2,99 €.
cocodrilo Gratis verzending vanaf 60 € binnen België, 70 € naar Nederland.
cocodrilo Gratis cadeauverpakking

cocodrilo Alle speelgoed is getest en goedgekeurd door het cocodrilo team.
cocodrilo Vragen over dit product ? Neem contact op via de chat
Terug naar overzicht

J02843 Yogame : Zoo van Janod


Speelgoedwinkel cocodrilo

Cocodrilo is een online speelgoedwinkel en biedt U een ruim assortiment origineel en educatief speelgoed aan, voor kinderen van 0 tot 106 jaar. Je vindt in ons assortiment zowel houten speelgoed als baby speelgoed, originele spelletjes, knutselmateriaal en knutselgerief, circusmateriaal, buitenspeelgoed, ...
Hét hoofdmerk van onze speelgoedwinkel is Djeco. Djeco staat gekend om zijn creatief speelgoed, knutseldozen en knutselmateriaal, Arty Toys, educatief speelgoed, poppenhuizen, bordspellen en kaartspellen en zijn spelletjes voor klein en groot. En dit alles niet te vergeten aan zéér betaalbare prijzen.
Onze hoofdmerken : Djeco - Janod - Lilliputiens - SmartGames - Haba - Buitenspeel - Hape - 999 Games - Circus Jojo - Goki - Monchhichi ...
Koop jouw speelgoed online in onze webshop, laat het thuis bezorgen via BPost of in een BPost afhaalpunt of haal je speelgoed af in ons afhaalpunt te Hooglede.

betaalmogelijkheden