In sneltreinvaart

 

Een kleurrijk trein-verzamelspel voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar.

Iedereen instappen graag!
Probeer de meeste wagons te verzamelen en aan je eigen locomotief te hangen.
Dat is helemaal niet zo eenvoudig, want sommige wagons kunnen pas aangekoppeld worden als de spelers er een bepaald aantal van hebben.
Bovendien helpen de verzamelde passagiers en actiekaartjes om de trein zo lang mogelijk te maken en dus het spel te winnen!

Spelverloop : 
Elke speler heeft een locomotiefkaartje voor zich liggen, de locomotiefpionnen van alle spelers staan verspreid rond het spelbord.

Per beurt mogen de spelers hun eigen locomotiefpion met de klok mee naar de volgende zijde van het spelbord bewegen, waar ze van 1 van de 3 stapels een kaartje (wagonkaartje, actiekaartje of passagierskaartje) mogen nemen.
Het aantal punten op de wagonkaartjes laat zien hoeveel dezelfde wagons je moet verzamelen vooraleer je ze aan je eigen locomotiefkaartje mag hangen.

Kies je een passasgierskaartje, dan worden die opzij gelegd en pas op het einde van het spel aan je trein gehangen.
Kies je voor een actiekaartje, dan zal je bv een extra kaartje mogen nemen, een kaartje op het spelbord bedekken (om een andere speler te blokkeren), naar de 2de volgende zijde bewegen van het spelbord...

Op het einde van het spel wint de speler met de langste trein : de passagierskaartjes worden nu ook aan de trein gehangen en de lengte van de trein wordt perfect afgemeten met de meegeleverde trein-meter!

 

Merk: Haba

Code: 304340

Leeftijd: >5 jaar

Status: Niet meer beschikbaar

Prijs: 11,95 [incl. BTW]

11,95 incl. BTW [Niet meer beschikbaar]



Opgelet : van heel wat artikelen is de voorraad beperkt tot één of slechts enkele stuks

Voeg toe aan wenslijstje

Niet langer leverbaar






Terug naar overzicht

304340 In sneltreinvaart van Haba
In sneltreinvaart van Haba In sneltreinvaart van Haba In sneltreinvaart van Haba In sneltreinvaart van Haba In sneltreinvaart van Haba


betaalmogelijkheden