Eindejaarsactie met tot -20% korting*

Gebruik de actiecode CADEAUTJESTIJD en je ontvangt een korting tot wel -20%.

* Bekijk hier de voorwaarden van de eindejaarsactie.

Het Geluidshuis : De Bremer Stadsmuzikanten

 

Aan de rand van een dorp, met zicht op de horizon, komen vier muzikale verstotelingen elkaar tegen. Een soul-zoekende ezelin die de kerststal en haar grijze bestaan ontvlucht. Een ex-jachthond die het geknuffel van zijn bazinnetje beu is en gefrustreerd het hazenpad kiest. Een keicoole rastakat die weer eens op de loop moet gaan voor jaloerse katers. En een uitgevochten vechthaan die de keuze heeft tussen de bouillon in of het afbollen.
De ezelin Iya, de hond Moon, de kat Scat en de haan Cocky gaan op zoek naar eeuwige, muzikale roem. Het maakt niet uit waar, zolang het maar niet in Bremen is. Want daar gebeurt nu werkelijk nooit iets.
Maar hun leven maakt een reuze ommezwaai wanneer ze in het bos op 'n hut stoten, waar 'n stel vraatzuchtige rovers het een en ander gegijzeld houden…

Een heerlijk hoorspel? Jawel!
Het verhaal wordt verteld en gespeeld door een trosje getalenteerde acteurs.
Met liedjes, knotsgekke geluidseffecten, toeters en bellen.
Gooi kussens op de vloer, gooi jezelf er bovenop, volumeknop op 10 en geniet!!!

Met Warre Borgmans, Nathalie Meskens, Gene Bervoets, Koen De Graeve, Bruno Vanden Broecke, David Dermez, Peter Van den Eede, Ini Massez, Vic De Wachter, Hans Van Cauwenberghe, Helmut Lotti, Jean Blaute, Sylvia Van Driessche en Linda De Win.

Boek + CD

 

Code: BAL0179

Leeftijd: >9 jaar

Status: Niet meer beschikbaar

Prijs: 24,95 [incl. BTW]

24,95 incl. BTW [Niet meer beschikbaar]Voeg toe aan wenslijstje

Niet langer leverbaar


cocodrilo Verzending vanaf 2,99 €.
cocodrilo Gratis verzending vanaf 60 € binnen België, 70 € naar Nederland.
cocodrilo Gratis cadeauverpakking

cocodrilo Alle speelgoed is getest en goedgekeurd door het cocodrilo team.
cocodrilo Vragen over dit product ? Neem contact op via de chat
Terug naar overzicht

BAL0179 Het Geluidshuis : De Bremer Stadsmuzikanten van Het Geluidshuis


Speelgoedwinkel cocodrilo

Cocodrilo is een online speelgoedwinkel en biedt U een ruim assortiment origineel en educatief speelgoed aan, voor kinderen van 0 tot 106 jaar. Je vindt in ons assortiment zowel houten speelgoed als baby speelgoed, originele spelletjes, knutselmateriaal en knutselgerief, circusmateriaal, buitenspeelgoed, ...
Hét hoofdmerk van onze speelgoedwinkel is Djeco. Djeco staat gekend om zijn creatief speelgoed, knutseldozen en knutselmateriaal, Arty Toys, educatief speelgoed, poppenhuizen, bordspellen en kaartspellen en zijn spelletjes voor klein en groot. En dit alles niet te vergeten aan zéér betaalbare prijzen.
Onze hoofdmerken : Djeco - Janod - Lilliputiens - SmartGames - Haba - Buitenspeel - Hape - 999 Games - Circus Jojo - Goki - Monchhichi ...
Koop jouw speelgoed online in onze webshop, laat het thuis bezorgen via BPost of in een BPost afhaalpunt of haal je speelgoed af in ons afhaalpunt te Hooglede.

betaalmogelijkheden