Earlyrider Classic Natural

 

De compromisloze combinatie van hip design, topkwaliteit, ergonomie en veiligheid voor het kind resulteert in een prachtige, extra-lichte houten loopfiets.

Van het ingebrande vlammendesign tot het geborduurde kunst-lederen zadeltje en retro style brede spaakwielen, het is allemaal standaard voorzien.

Het principe is gebaseerd op eeuwenoude technieken, maar aangepast aan de kwaliteitseisen van vandaag. De fiets zonder pedalen laat zelfs de allerkleinsten toe snel te gaan zitten en zich vooruit te duwen.

Het gepatenteerde stuurpinsysteem kan, indien gewenst, zo ingesteld worden dat het stuurtje beperkt kan draaien, zodat het niet plots zou omslaan bij een verkeerde beweging. Maar al snel leert het kindje zich in evenwicht houden, en de voetjes iets langer van de grond te heffen. Daarbij worden bochten scherper en bewegingen vloeiender. Het zelfvertrouwen groeit, en zonder het te weten zet hij of zij hier de belangrijkste stappen naar de latere echte fiets.

De overstap kan later direct gebeuren, zonder beroep te moeten doen op zijwieltjes. Integendeel, hiermee zou je al het opgebouwde vertrouwen weer doen verdwijnen door een vals stabiliteitsgevoel te geven.

Leeftijd : 2 tot 5 jaar

Zithoogte : 31 tot 39,5cm

Gewicht : 5kg

Alu-velgen, gelagerde spaakwielen en geruisloze lagers.

Ergonomische kunststof handgrepen.

Uiterst sterk en robuust gebouwd (met stoom gebogen houtlagen).

 

OPMERKING : cadeauverpakking NIET mogelijk.

 

Merk: Earlyrider

Code: O-ERCN

Leeftijd: >2 jaar

Status: Niet meer beschikbaar

Prijs: 164,90   115,43 [incl. BTW]

115,43 incl. BTW [Niet meer beschikbaar]Opgelet : van heel wat artikelen is de voorraad beperkt aan het worden.
Wil je meerdere stuks bestellen, informeer dan op info@cocodrilo.be naar de actuele voorraad.

Voeg toe aan wenslijstje

Niet langer leverbaar


Terug naar overzicht

O-ERCN Earlyrider Classic Natural van Earlyrider
-30 %   
Earlyrider Classic Natural van Earlyrider Earlyrider Classic Natural van Earlyrider Earlyrider Classic Natural van Earlyrider Earlyrider Classic Natural van Earlyrider


betaalmogelijkheden